Ga naar de inhoud

photodynamische peelings

renophase

De technologie van Renophase is gebaseerd op een onderzoeksplatform dat al 30 jaar lang plantaardige formuleringen tot stand brengt via unieke productieprocessen en moleculaire complexvorming, die beide essentieel zijn voor hun werkzaamheid en erkenning door de internationale medische gemeenschap.

Als voorloper in fotoverjonging en uitvinden van photodynamische® peelings was Renophase het eerste laboratorium ter wereld dat een 5ALA-formulering heeft ontwikkeld – Patent verbonden aan chlorofyline.

Als pioniers in cosmeceutica, voorlopers in fotoverjonging en uitvinders van photodynamische peelings hebben ze protocollen ontwikkeld, gekoppeld aan technieken uit de esthetische geneeskunde. Dankzij die elkaar versterkende combinatie verloopt het herstel en de huidverjonging beduidend sneller, in die mate dat ze vanaf de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar zijn.

 

4 stappen in het peeling protocol

 1. Epidermale regeneratie: De peeling, die de te sterke samenhang tussen de corneocyten aanpakt, maakt de dode huidcellen in de hoornlaag los. Het verbetert de organisatie en de structuur in de opperhuid en zorgt voor meer cellagen. De huid krijgt een lichtere en stralendere teint en ziet er gezonder uit. De huidtextuur wordt fijner en de poriën worden kleiner.

 2. Recyclage van beschadigde eiwitten: Betere celrespons door detoxificatie. Om ervoor te zorgen dat cellen op stimulatie reageren, is het heel belangrijk de biorecycling van opgestapelde beschadigde eiwitten op gang te brengen. Het proteasoom (enzymcomplex dat verantwoordelijk is voor afbraak van overbodige of beschadigde eiwitten) wordt opnieuw geactiveerd.
   
 3. Reactivering van de celfuncties: Geactiveerde serums worden achtereenvolgens door de huid opgenomen en geven biologische precursoren vrij om de celrespons in de volgende face te versterken. Metabolische activering.

 4. Regeneratieve informatie: Chronodiffusie voor een gerichte en geregelde werking in combinatie met LED-licht. Deze synergetische combinatie verhoogt de celenergie, verbeteren de weefselspanning en stimuleren zowel de metabolische functies, de zuurstoftoevoer als de intercellulaire communicatie.

De huid reageert al vanaf de eerste sessie.
De spanning van het huidweefsel neemt zienderogen toe en de huid wordt geleidelijk getransformeerd en geherstructureerd.

faq

 • – acne
  – grove poriën 
  – melasma
  – pigmentatie
  – couperose, rosacea
  – huidverslapping
  – rimpels 
  – fotoveroudering

De behandeling kan worden uitgevoerd met een tussenpauze van 4 tot 6 weken.

48 uur na de behandeling:
– geen sauna / zwembad
– niet zonnen / zonnenbank
– geen producten gebruiken met zuren en retinol
– niet harsen op de behandelde plaats

Bescherm de huid dagelijks met een hoge factor SPF. Wij adviseren voor optimaal resultaat de producten voor thuisgebruik.

(huid)kanker, zwangere vrouwen, open wonden, infecties, bepaalde auto-immuunziekten

voor en na