Ga naar de inhoud

ABOUT US

MIJN DROOM

In 2016 kon ik mijn droom waarmaken: Maison Charlotte Haute Beauté werd geboren

Een uniek concept met de allernieuwste behandelingen en paramedische, kwaliteitsvolle producten. Ik begon in mijn eentje en al vrij snel stak mijn mama een handje bij waar het kon. Haar liefde voor het vak groeide met mij mee. We gingen samen op training zodat we nog meer specialisaties konden doen en dieper op huidverbetering en huidproblemen op zowel lichaam als gelaat kunnen werken. 

MOTHER DAUGHTER STORY

Mijn agenda zat vol. Wie kon er mij nu beter aanvullen en aanvoelen? Twee handen op één buik, mijn beste vriendin: mijn mama.

In 2018 kwam zij erbij als volwaardig huidexpert binnen team Maison Charlotte. Samen vormen we een topteam en vullen we elkaar prachtig aan om jou op de beste manier verder te helpen.

Van een warm gevoel bij het binnenkomen tot de aandacht voor alle persoonlijke details, we geven jou graag de totaalbeleving.

Dagelijks besef ik me dat ik mijn droom leef om anderen er op hun mooist laten uitzien, hun meer zelfzeker doen voelen, om de beste versie van hunzelf te zijn.

JIJ MAG ER ZIJN!

Elke klant is uniek, jij ook. Iedereen krijgt een persoonlijke aanpak. We starten op met een deskundig advies en een uitgebreid behandelplan, rekening houdend met jouw specifieke wensen

Bij Maison Charlotte hechten we veel belang aan opleidingen, om altijd up-to-date te blijven met de allernieuwste behandelingen en technieken, die aan onze hoogste kwaliteitseisen voldoen. Maar bovenal: bij ons mag je er zijn. Je mag zijn wie je wil zijn. Zodat je op je gemak bent om aan de beste versie van jezelf te werken.

Vertrouw je huid aan ons toe, en geniet van een unieke ervaring en de persoonlijke service bij Maison Charlotte.

Liefs
Charlotte & Els

CHARLOTTE
Zaakvoerder & Huidexpert

ELS
Huidexpert & LipoLip® Therapeut

MARIE
Esthetisch Arts