ABOUT US

ABOUT CHARLOTTE

Als kind was ik timide, erg verlegen en vaak onzeker. Ik was angstig om te spreken voor de klas, een maaltijd te bestellen op restaurant… Kortom, ik was gewoon bang om mezelf te zijn.

Tot ik op de kunstschool terecht kwam. Daar bloeide een nieuwe wereld voor mij open. Ik kon gewoon mezelf zijn en ging volop in mijn dromen geloven. Plots stond ik er, zelfzeker en trots op wie ik als jong meisje geworden was. 

Achteraf gezien was de klassieke school te “blokjes-achtig” voor mij, ik werd niet voldoende gestimuleerd om de
beste versie van mezelf te worden. Dit is precies waar ik anderen mee wil helpen! Een goed gevoel over zichzelf geven, er op hun mooist laten uitzien, hun meer zelfzeker doen voelen, om de beste versie van jezelf te zijn.

ALS JONG MEISJE DROOMDE IK AL VAN EEN EIGEN BEAUTYSALON

Na de kunstschool, voelde ik me zelfverzekerd genoeg om aan de slag te gaan met mijn meisjesdroom! Een eigen beautysalon met de nieuwste behandelingen en hoogwaardige producten.

Daarom startte ik de studies tot schoonheidsspecialiste, huidexpert en afslankingsconsulente. Ik volgde extra opleidingen in specialisaties om de beste te zijn op het gebied van huidverbetering, figuurcorrectie en laserontharing. 

In 2016 kon ik mijn droom waarmaken: Maison Charlotte Haute Beauté werd geboren

Een uniek concept met de allernieuwste behandelingen en paramedische, kwaliteitsvolle producten. Ik begon in mijn eentje en al vrij snel stak mijn mama een handje bij waar het kon. Haar liefde voor het vak groeide met mij mee. We gingen samen op training zodat we nog meer specialisaties konden doen en dieper op huidverbetering en huidproblemen op zowel lichaam als gelaat kunnen werken. 

MOTHER DAUGHTER STORY

Mijn agenda zat vol. Wie kon er mij nu beter aanvullen en aanvoelen? Twee handen op één buik, mijn beste vriendin: mijn mama.

In 2018 kwam zij erbij als volwaardig Skin & Body Expert binnen team Maison Charlotte. Samen vormen we een topteam en vullen we elkaar prachtig aan om jou op de beste manier verder te helpen.

Van een warm gevoel bij het binnenkomen tot de aandacht voor alle persoonlijke details, we geven jou graag de totaalbeleving.

ONZE KLANTEN GROEIDEN IN ZELFVERZEKERDHEID EN WIJ GROEIDEN MEE

We voelden dat we nog meer mensen konden helpen. En daar hadden wij weer hulp bij nodig!

In 2021 konden we onze nieuwe Body Expert voorstellen: Bénédicte. Een perfecte aanvulling op ons, onze klanten en behandelingen binnen Maison Charlotte.

Dagelijks besef ik me dat ik mijn droom leef om anderen er op hun mooist laten uitzien, hun meer zelfzeker doen voelen, om de beste versie van hunzelf te zijn.

JIJ MAG ER ZIJN!

Elke klant is uniek, jij ook. Iedereen krijgt een persoonlijke aanpak. We starten op met een deskundig advies en een uitgebreid behandelplan, rekening houdend met jouw specifieke wensen

Bij Maison Charlotte hechten we veel belang aan opleidingen, om altijd up-to-date te blijven met de allernieuwste behandelingen en technieken, die aan onze hoogste kwaliteitseisen voldoen. Maar bovenal: bij ons mag je er zijn. Je mag zijn wie je wil zijn. Zodat je op je gemak bent om aan de beste versie van jezelf te werken.

Vertrouw je huid aan ons toe, en geniet van een unieke ervaring en de persoonlijke service bij Maison Charlotte.

Liefs
Charlotte, Els & Bénédicte

CHARLOTTE
Zaakvoerder | Skin & Body Expert

ELS
Skin & Body Expert

BÉNÉDICTE
Body Expert