Ga naar de inhoud

LPG SKIN GYM

WAT DOET LPG VOOR GELAAT?

De gemotoriseerde kleppen werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijke synthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor jeugdigheid. 

Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), opnieuw op gang te brengen.

HET WERKT OP:

DE RIMPELS VULLEN
De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. 

DE TEINT VERHELDEREN & GLANS GEVEN
Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

DE HUID VERSTEVIGEN
De huid verliest haar stevigheid en verzakt. Het verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht

DE BOOSTERS BIJ JOUW FACIAL:

Lumi8 LED:
Ledtherapie versterkt jouw gelaatsbehandeling met maar liefst 40%. Het werkt extra op versteviging, roodheden, pigmentatie, onzuiverheden, structuurverbetering, couperose, littekens,…
Stimuleert de fibroblasten en de collageenvorming.
Versnelt en verbetert de celstofwisseling en de bloedcirculatie.

Dermaplaning:
Alle dode huidcellen en donsharen worden verwijderd met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje. Een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren en om verstopte poriën te voorkomen. Zorgt ervoor dat de actieve werkstoffen van de huidverzorgingsproducten tot wel 60% beter worden opgenomen.

Personalised Casmara Jelly Mask:
De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken en de huid dadelijk kalmeren. Met een Casmara masker kan je nog extra werken aan jouw huid(probleem). Voor elk huidtype en huidprobleem hebben we een gepast masker.

FAQ

Een ontspannende, effectieve gelaatsverzorging volledig op maat. Instant glow.

Contra-indicaties zijn: kanker, infecties, ontstekingen, het gebruik van bloedverdunners, bloedziekten en trombose.

Wij adviseren deze gezichtsbehandeling om de 4 à 6 weken. Kan ook in kuurvorm 1x in de week.

Wij adviseren voor optimaal resultaat de producten van Mesoestetic voor thuisgebruik.