Ga naar de inhoud

lpg endermologie®

wat doet het

Wij werken met de allernieuwste technologie van LPG: Cellu M6 Alliance. 

LPG endermologie is een behandeling voor natuurlijke celstimulatie. Het is 100% veilig en pijnloos. De werking van het apparaat is onderbouwd door ruim 128 wetenschappelijke studies.  LPG stimuleert de doorbloeding, vochtafvoer, natuurlijke vetverbranding en huidversteviging.

De gepatenteerde koppen van LPG maken het mogelijk om signalen naar de cellen te sturen. Het is een intensieve onderhuidse bindweefselmassage. Hiermee stimuleren we onderhuidse cellen en komt je lichaam in zijn natuurlijke lipolyse. Door de “rol-techniek” worden vet en cellulite verminderd. Én daarnaast wordt de huid ook steviger en strakker!

Het kan worden ingezet voor zowel medisch als esthetisch gebruik.

indicaties

zware en vermoeide benen

Zware en pijnlijke benen, gezwollen enkels, zichtbare aderen…

Welke de symptomen ook zijn, ze hebben allemaal betrekking op een veneuze insufficiëntie, dat wil zeggen een slechte bloedcirculatie in de aderen. Iedereen, mannen en vrouwen, kan worden getroffen maar sommige oorzaken zijn vandaag de dag duidelijk geïdentificeerd: erfelijkheid, overgewicht, lange periodes zitten of rechtstaan, hormonale veranderingen, langdurige blootstelling aan hitte… Deze evolutieve ziekte moet worden gecontroleerd om mogelijke complicaties te voorkomen.

De LPG endermologie behandeling zorgt vanaf de eerste sessie voor een onmiddellijke verlichting, zonder geneesmiddelen, zonder pijn en zonder invasieve behandeling.

VOOR, TIJDENS EN NA ZWANGERSCHAP​

Tijdens zwangerschap:
Om zware benen en waterretentie, veroorzaakt door de druk van de baarmoeder op de omliggende bloedvaten, te behandelen, blijkt de LPG endermologie® behandeling een doeltreffende oplossing zonder geneesmiddelen omdat ze 100 % natuurlijk is. De behandeling staat bekend om haar drainerende werking en activeert de eliminerende functies en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie, waarbij bijna een liter water wordt gemobiliseerd voor onmiddellijk welzijn.

Na zwangerschap:
LPG endermologie helpt om uw silhouet van voor de zwangerschap terug te krijgen. De verschillende instellingen van de LPG-behandelingskop maken het mogelijk om gelokaliseerde vetten, zelfs de vetten die het meest resistent zijn tegen fysieke inspanning en diëten, af te voeren. Naast de afslankende werking strijkt de behandeling cellulitis glad, zelfs op de zones met fibrose en verstevigt het huidverslapping. Een complete behandeling om het silhouet opnieuw vorm te geven.

Om voordeel te halen uit de behandeling wacht u twee stabiele cycli nadat uw menstruatie is teruggekeerd.

Bij het litteken van een keizersnede :
Na een keizersnede is het belangrijk om de weefsels te mobiliseren om het natuurlijke littekenproces te begeleiden en eventuele verklevingen met veelvuldige gevolgen te voorkomen: lokale pijn, pijn aan het bekken en de lendenwervel,… De behandelingen zorgen voor een vroegtijdige en pijnloze interventie om verklevingen los te maken, de circulatie te stimuleren en de kwaliteit van de huid te verbeteren.

CELLULITE

Cellulite, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten en tot de vasthouding van water rondom deze cellen. Naarmate de adipocyten groter worden, trekken de wanden die deze cellen bevatten aan het huidoppervlak waardoor het vervormt. Ondertussen wordt de bloedsomloop belemmerd en hopen de toxines zich op. Zo verschijnen cellulite en het onvermijdelijke sinaasappelhuidaspect.

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, werkt LPG endermologie als fitness voor de huid en het vetweefsel om het te versoepelen en te defibroseren. Tegelijkertijd maakt de stimulatie het mogelijk om de vetten vrij te maken en de bloed- en lymfecirculatie te activeren.

faq

– 100% veilig en pijnloos
– Cellulitis behandelen en huid verstevigen
– Striemen verbeteren
– Lokale vetophopingen verminderen 
– Vochtafdrijvend werken (lymfedrainage)
– Afbraak van vetten
– Welzijn (afvoer van toxische stoffen)

Na jouw eerste sessie is het resultaat al voelbaar.
Je voelt je vitaler in je hele lichaam en je ledematen voelen minder zwaar.
Wij adviseren voor het beste resultaat een intensieve kuur van 10 à 15 sessies. 
Het beste resultaat behaal je als je 1 of 2x per week kan komen.

We adviseren om het minstens 1x per maand te onderhouden. 

Wij adviseren voor optimaal en langer resultaat aangepaste producten voor thuisgebruik.
Drink voldoende water: +- 2 liter per dag.
Wij adviseren om onmiddellijk na de behandeling minstens een half uur te bewegen (wandelen, lopen, fietsen,…). 
Ter ondersteuning van het resultaat is het volgen van een gezond voedingspatroon van belang.

(huid)kanker, open wonden, infecties, ontstekingen, bloedverdunners, bloedziekten en trombose.