Ga naar de inhoud

DEFINITIEVE LASERONTHARING

SOPRANO ICE PLATINUM

De Soprano Ice Platinum van Alma Lasers  biedt de veiligste en meest effectieve oplossing voor haarverwijdering, gebaseerd op vooruitlopende technologie.

Alma Lasers heeft met de nieuwste Platinum editie van de Soprano ICE laser drie verschillende golflengten in één innovatief handapparaat samengebracht. Deze combinatie vergroot de effectiviteit van de ontharingsbehandeling aanzienlijk en is baanbrekend binnen de laser-/ ontharingsindustrie.

Wij behandelen alle huidtinten en het breedste scala van haartypes,  het volledige jaar door. De behandeling is vrijwel pijnloos, snelen biedt je de prachtige, zijdezachte gladde huid waar je van droomt.

Alma Lasers™ is een betrouwbare wereldleider in de medisch esthetische sector met bewezen klinische successen, een onberispelijk veiligheidsrecord en hoogwaardige technologie.

FAQ

Al meer dan 10 jaar bewezen klinische effectiviteit.
Zonder pijn en zonder “downtime’ haarvrij in 6 tot 8 sessies. 100% veilig & vrijwel pijnloos

Contra-indicaties: kanker, zwangerschap, infecties, gebruik van roaccutane en isotretoine.

Gemiddeld 6-8 sessies om de 6 tot 8 weken.

Als jouw behandelingskuur is afgelopen adviseren wij om jaarlijks één onderhoudsbeurt te nemen.
Nazorg: na de lasersessie raden we aan minstens 2 weken de zon te vermijden op de behandelde zone.

HOE GAAN WE TE WERK?

INTAKE GESPREK
Voordat de eerste behandeling van start gaat, voeren wij een intake gesprek. In dit gesprek word je toegelicht hoe de ALMA Soprano Ice Platinum werkt en wat de voorwaarden zijn. We stellen samen een behandelingsprotocol op. De eerste behandeling kan ook meteen uitgevoerd worden.

VOORBEREIDING
Op de dag van de behandeling dient het te behandelen gebied schoon en geschoren te zijn. Je mag 2 weken voor de behandeling niet zonnen/zonnebank of selftanning producten gebruiken.
(Voor en tijdens de behandelingskuur mag je niet harsen/epileren, hierdoor wordt het haarzakje uitgetrokken en kan dit niet effectief verwijderd worden!)

BEHANDELING
Je hebt gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van persoon tot persoon. Wij bieden ook pakketten aan van 7 + 1 gratis.

NABEHANDELING
Na de behandeling mag je 2 weken niet zonnen/zonnebank. Als jouw behandelingskuur is afgelopen adviseren wij om jaarlijks één onderhoudsbeurt te nemen.

 

SHR™ VAN ALMA LASERS

 
SHR IS EEN GEPATENTEERDE ONTHARINGSMETHODE VAN ALMA LASER DIE IN GERENOMMEERDE KLINIEKEN OVER DE HELE WERELD WORDT GEBRUIKT.
 
SHR werkt door het geleidelijk verwarmen van de dermis tot een temperatuur die effectief is om schade aan de haarfollikels toe te brengen en hernieuwde haargroei te voorkomen, maar schade aan het omringende weefsel tot een minimum beperkt.

Een hoge herhalingssnelheid van korte pulsen wordt diep in de dermis geleverd, waardoor er een hoog gemiddeld vermogen en therapeutisch effectieve warmte-ontwikkeling kan worden bereikt, terwijl het vrijwel pijnloos is.

Met de In-motion™ techniek wordt met het handstuk herhaaldelijk bewogen over het te behandelen gebied wat zorgt voor een volledige dekking, terwijl de ICE™ technologie het huidoppervlak koelt. Deze koeling voorkomt schade aan het omliggende weefsel en maakt dat de behandeling vrijwel pijnloos maar effectief is.