Ga naar de inhoud

laserontharing

alma lasers

De Soprano Ice Platinum van Alma Lasers  biedt de veiligste en meest effectieve oplossing voor haarverwijdering, gebaseerd op vooruitlopende technologie.

Alma Lasers heeft met de nieuwste Platinum editie van de Soprano ICE laser drie verschillende golflengten in één innovatief handapparaat samengebracht. Deze combinatie vergroot de effectiviteit van de ontharingsbehandeling aanzienlijk en is baanbrekend binnen de laser-/ ontharingsindustrie.

Wij behandelen alle huidtinten en het breedste scala van haartypes,  het volledige jaar door. De behandeling is vrijwel pijnloos, snel en biedt je de zijdezachte gladde huid waar je van droomt.

Alma Lasers™ is een betrouwbare wereldleider in de medisch esthetische sector met bewezen klinische successen, een onberispelijk veiligheidsrecord en hoogwaardige technologie.

hoe gaan we te werk

INTAKE GESPREK

Voordat de eerste behandeling van start gaat, voeren wij een intake gesprek. In dit gesprek word je toegelicht hoe de ALMA Soprano Ice Platinum werkt en wat de voorwaarden zijn. We stellen samen een behandelingsprotocol op. De eerste behandeling kan ook meteen uitgevoerd worden, deze dien je dan extra te boeken.

voorbereiding

Op de dag van de behandeling dient het te behandelen gebied schoon en geschoren te zijn. Scheren kan je 24 uur van tevoren doen.
 Je mag 2 weken voor de behandeling niet zonnen/zonnebank of selftanning producten gebruiken.
(Voor en tijdens de behandelingskuur mag je niet harsen/epileren, hierdoor wordt het haarzakje uitgetrokken en kan dit niet effectief verwijderd worden!)

behandeling

Je hebt gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van persoon tot persoon en van huid- en haartype. De behandelingen gebeuren met een frequentie om de 6 tot 8 weken.

nazorg

Na de behandeling mag je 2 weken niet zonnen/zonnebank. Als jouw behandelingskuur is afgelopen adviseren wij om jaarlijks één onderhoudsbeurt te nemen.

faq

100% veilig. Al meer dan 10 jaar bewezen klinische effectiviteit.
Zonder downtime 75 tot 90% haarvrij in 6 tot 10 sessies.

  • – Je dient de zone 24 uur op voorhand te scheren (enkel een scheermesje mag, je mag niet harsen/epileren/ontharingscrème gebruiken)
  • – Wij brengen een verkoelende gel aan en dragen beschermende laserbrillen
  • – Het laseren gaat snel, de duur van de behandeling hangt af van de gekozen zone(s)
  • – Na de behandeling kan de huid lichtjes rood zien, dit verdwijnt snel

Na de lasersessie raden we aan minstens 2 weken de zon/zonnebank te vermijden op de behandelde zone.

(huid)kanker, zwangerschap en borstvoeding, open wonden, infecties, actief eczeem, medicatiegebruik met bestanddeel isotretinoïne (zoals Roaccutane), medicatiegebruik met anti depressiva, ontstekingsremmers.

Antibiotica kan een gevoelige invloed hebben op de efficiëntie van de behandeling. Bij gebruik van antibiotica kunnen we pas 2 weken na het gebruik opstarten.