HYDRAFACIAL

WAT IS HYDRAFACIAL?

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief

Het is de meest geliefde behandeling van vele film- & muzieksterren voordat ze de rode loper moeten betreden. Maar ook voor jou ligt zo’n droomhuid binnen handbereik!

Alleen HydraFacial™ gebruikt een
gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te bekomen. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals uv-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

THE BEST SKIN OF YOUR LIFE

HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit én hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

STAP 1 : REINIGING & PEELING
Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

STAP 2: EXTRACTIE & HYDRATATIE
Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

STAP 3: INSLUIZING + BESCHERMING
Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

ONZE HYDRAFACIALS:

HYDRAFACIAL SIGNATURE:
De klassieke basis behandeling: 3 stappen. Zuivert de huid, egaliseert de huidteint en zorgt voor versteviging en hydratatie.

HYDRAFACIAL DELUXE:
Hier voegen we een gepersonaliseerde booster toe op maat die werkt op: huidstructuur, fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie, vergrote poriën,… Daarnaast werken we met Lumi 8 LED-therapiegaat zorgen dat de booster dieper kan inwerken én de huid gaat kalmeren en herstellen.

HYDRAFACIAL PLATINUM:
Hier voegen we naast de gepersonaliseerde booster en Lumi 8 LED-therapie, ook nog een ontspannende lymfedrainage massage erbovenop: dit helpt de huid te ontgiften, vermindert ontstekingen en optimaliseert de gezondheid van de huid.

HYDRAFACIAL MAISON CHARLOTTE:
The best of all: naast de Platinum HydraFacial voegen we hier nog extra een dermaplaning + aangepast masker aan toe.

FAQ HYDRAFACIAL

– Krachtige reiniging 
– Creëert een gezondere en stralendere teint
– Onmiddellijk resultaat
– Poriën zijn niet meer verstopt 
– Verzacht tekenen van veroudering, fijne lijntjes en rimpels
– Verheldert oppervlakkige pigmentvlekken
– Vermindert onzuiverheden & open poriën

De contra-indicaties: kanker, zwangerschap,  open wonden, infecties, eczeem, bepaalde auto-immuunziekten, psoriasis, herpes, hevige epilepsie.

We adviseren deze behandeling om de 4 à 6 weken.

De eerste 48 uur na de behandeling:

  • Geen sauna / zwembad
  • Niet zonnen / zonnebank
  • Geen producten gebruiken met zuren en retinol
  • Niet harsen op de behandelde plaats
  • Bescherm de huid dagelijks met een hoge factor SPF.

Wij adviseren voor optimaal en langer resultaat aangepaste producten voor thuisgebruik.

EXTRA'S BIJ HYDRAFACIAL:

HYDRAFACIAL PERK EYE/LIPS:
Deze extra booster bij jouw HydraFacial gebruikt een multi-peptide mix die de huid rond de ogen/lippen op een zachte manier verheldert, strakker en voller maakt, terwijl de hydratatie behouden blijft. Na de behandeling krijg je het thuisproduct Eye/Lip Replenishing Serum mee naar huis om de voordelen van de behandeling te verlengen en te versterken.

Lumi8 LED:
Ledtherapie versterkt jouw gelaatsbehandeling met maar liefst 40%. Het werkt extra op versteviging, roodheden, pigmentatie, onzuiverheden, structuurverbetering, couperose, littekens,…
Stimuleert de fibroblasten en de collageenvorming.
Versnelt en verbetert de celstofwisseling en de bloedcirculatie.

Dermaplaning:
Alle dode huidcellen en donsharen worden verwijderd met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje. Een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren en om verstopte poriën te voorkomen. Zorgt ervoor dat de actieve werkstoffen van de huidverzorgingsproducten tot wel 60% beter worden opgenomen.

Aangepast Masker ( jelly mask of vliesmasker) :
Met een aangepast masker kan je nog extra werken aan jouw huid(probleem). Voor elk huidtype en huidprobleem hebben we een gepast jelly of vliesmasker.

Enzymen masker :
Ideaal om in te zetten bij acne / rosacea / gevoelige huid. Dit zachte ontstekingsremmende enzym bevat natuurlijke antioxidanten dat is ontworpen om elk huidtype te voeden, beschermen en genezing te stimuleren. De zachte exfoliatie van natuurlijke enzymen zal de huid effectief polijsten en voorbereiden.