Ga naar de inhoud

FACIALS

OVER HET MERK "MESOESTETIC"

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. 

Uiteraard beschikt het merk over de nodige medische ISO-normen
Met haar hoofdkwartier in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt Mesoestetic uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie. 

Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 35-jarige ervaring vertrouwen talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld op de veiligheid en effectiviteit van mesoestetic.

ONZE BEHANDELINGEN:

Essential Treatment
Gelaatsverzorging voor elk huidtype. Je kan kiezen of we werken op kalmeren, hydrateren of zuiveren.

Anti-Age Element Treatment
Een gepersonaliseerde uitgebreide anti-aging behandeling met ons Mesoestetic Age Element Diagnostic System™. We kunnen de behandeling volledig afstemmen op de huidconditie of huidprobleem door middel van de verschillende boosters en maskers. “Medical Spa Treatment”.

Al onze verzorgingen hebben prachtige resultaten in combinatie met onze boosters:
– Lumi 8 LED Ledtherapie
– Dermaplaning
– Personalised Casmara Jelly Mask

DE BOOSTERS BIJ JOUW FACIAL:

Lumi8 LED:
Ledtherapie versterkt jouw gelaatsbehandeling met maar liefst 40%. Het werkt extra op versteviging, roodheden, pigmentatie, onzuiverheden, structuurverbetering, couperose, littekens,…
Stimuleert de fibroblasten en de collageenvorming.
Versnelt en verbetert de celstofwisseling en de bloedcirculatie.

Dermaplaning:
Alle dode huidcellen en donsharen worden verwijderd met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje. Een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren en om verstopte poriën te voorkomen. Zorgt ervoor dat de actieve werkstoffen van de huidverzorgingsproducten tot wel 60% beter worden opgenomen.

Personalised Casmara Jelly Mask:
De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken en de huid dadelijk kalmeren. Met een Casmara masker kan je nog extra werken aan jouw huid(probleem). Voor elk huidtype en huidprobleem hebben we een gepast masker.

FAQ

Een ontspannende, effectieve gelaatsverzorging volledig op maat. Instant glow.

Alle bovenstaande behandelingen mogen bij iedereen toegepast worden.

> Enkel als u in combinatie met de Lumi8 LED een van bovenstaande verzorgingen boekt, let u best op deze contra-indicaties: kanker, zwangerschap, hevige epilepsie.

Om de huidcontiditie optimaal te houden raden wij een verzorging aan om de 4-8 weken.

Wij adviseren voor optimaal resultaat de producten van Mesoestetic voor thuisgebruik.