Ga naar de inhoud

esthetisch arts

Dokter Marie Meuwis heeft naast haar job als huisarts een passie ontwikkeld voor esthetische geneeskunde. “Mensen gelukkig maken bij het zien van hun spiegelbeeld of terug graag naar foto’s van zichzelf kijken, dat is wat ik wil bereiken voor mijn patiënten.” Een boost van je zelfvertrouwen door jou terug een natuurlijke, frisse uitstraling te geven.

Tijdens een consultatie bekijken we samen welke verwachtingen en wensen je hebt, wat je stoort en waar je naar streeft. Samen kijken we naar hoe we dit einddoel zo goed mogelijk kunnen bereiken, rekening houdend met jouw uitstraling en specifieke gelaatskenmerken. 

Op basis van deze eerste consultatie gaan we vervolgens een individueel behandelingsplan opstellen om je de uitstraling te geven die je wenst. 

Spierontspanners. Door middel van injectie met botuline toxine A relaxeren we de spieren van het gelaat waardoor fijne rimpeltjes vervagen. Hierdoor bekomen we een zachtere, frissere uitstraling.

Hyaluronzuur is een injecteerbaar eiwit dat van nature in ons lichaam voorkomt. Tijdens het verouderingsproces verliezen we volume in ons gelaat. Door hyaluronzuur te injecteren kunnen we dit volumeverlies op natuurlijke wijze corrigeren.

De skinbooster Profhilo® is een natuurlijke anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid hyaluronzuur. Het gaat zorgen voor het egaliseren, verstrakken en herstellen van de huid. Wetenschappelijk werd bewezen dat de behandeling zowel collageen als elastine gaat stimuleren waardoor de conditie van de huid verbetert. 

faq

– U mag het gebied koelen, maar doe dit indirect, zoals met ijs in een washandje
– Vermijd sauna, zonnebank en intensief sporten totdat de roodheid en zwelling verdwenen zijn

– RIMPELINJECTIES: na 3 à 4 dagen begint u de eerste verschillen op te merken en na 2 weken is het effect optimaal. Het effect ervan is niet blijvend. (na ongeveer 4 maanden uitgewerkt, dit is variabel van persoon tot persoon)

– FILLER: soms treedt er lichte zwelling op. Dit kan enkele dagen aanhouden. De werkingsduur is individueel verschillend en afhankelijk van het product. Dit is gemiddeld 9 à 12 maanden