ESTHETISCH ARTS: DR MARIE MEUWIS

BOTULINE TOXINE

Een spierontspanner is een injecteerbaar eiwit (Botuline toxine) dat omwille van zijn spierontspannende werking bepaalde expressie- of uitdrukkingsrimpels helpt verzachten of doet verdwijnen. Rimpels worden gevormd door samentrekking van bepaalde spieren. Door de injectie van het Botuline toxine in deze spier zal deze ontspannen en zal bijgevolg de rimpel vervagen.

Na 3 à 4 dagen begint u de eerste verschillen op te merken en na twee weken is het effect optimaal. Het effect ervan is niet blijvend. (na ongeveer 4 maanden uitgewerkt, ook variabel van persoon tot persoon) 

We streven steeds naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Met de juiste techniek kun je met spierontspanners verjonging en verfrissing van het gelaat krijgen zonder verlies van expressiviteit.

FILLERS

Hyaluronzuur is een injecteerbaar eiwit dat van nature in ons lichaam voorkomt.

Tijdens het verouderingsproces verliezen we volume in ons gelaat. Door Hyaluronzuur te injecteren kunnen we dit volumeverlies op natuurlijke wijze corrigeren. 

Het type hyaluronzuur waarvoor U in aanmerking komt is afhankelijk van de indicatie en wordt bepaald tijdens een eerste consultatie.

De werkingsduur is individueel verschillend en afhankelijk van het product. Gemiddeld: 9 à 12 maanden.

PROFHILO

De skinbooster PROFHILO® is een natuurlijke anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1, 3, 4 en 7), en elastine gestimuleerd wordt. Dit wordt “bioremodeling” genoemd. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

PROFHILO® is geen filler. PROFHILO® is een skinbooster en deze vullen geen rimpels op, creëren geen volume en verbeteren de contouren van het gelaat niet. PROFHILO® Skinbooster verzorgen de huid van binnenuit. Ze herstellen de hydrobalans en verbeteren de elasticiteit van de huid. Hierdoor verminderen oneffenheden en lijntjes. De huid wordt weer glad en soepel.

Met een behandeling met PROFHILO®  krijg je weer een glanzende en gezonde huid. 

FAQ

– U mag het gebied koelen, maar doe dit indirect, zoals met ijs in een washandje
– Vermijd sauna, zonnebank en intensief sporten totdat de roodheid en zwelling verdwenen zijn

– BOTULINE: na 3 à 4 dagen begint u de eerste verschillen op te merken en na 2 weken is het effect optimaal. Het effect ervan is niet blijvend. (na ongeveer 4 maanden uitgewerkt, dit is variabel van persoon tot persoon)

– FILLER: soms treedt er lichte zwelling op. Dit kan enkele dagen aanhouden. De werkingsduur is individueel verschillend en afhankelijk van het product. Dit is gemiddeld 9 à 12 maanden