Ga naar de inhoud

CRYOLIPOLYSE

WAT IS CRYOLIPOLYSE?

Met cryolipolyse gaan we op vrijwel het gehele lichaam vet te verwijderen. Behandelingen zijn pijnloos, veilig en geven direct resultaat. Binnen twee weken na een behandeling worden vetcellen op natuurlijke wijze afgevoerd.

De 
vetcellen worden vernietigd door de specifieke koude temperaturen. Door de koude, gaan de vetcellen al dadelijk krimpen. Het krimpen van de cellen zorgt voor een natuurlijk geprogrammeerde celdood. 

Gedurende 14 dagen na de behandeling zullen de dode vetcellen op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd. Vanaf twee weken na de behandeling zijn de resultaten zichtbaar van de behandeling. 

 

FAQ

– 100% veilig & pijnloos
– Snelle resultaten
– Definitief vet verwijderen
– Compleet natuurlijke wijze (niet invasief)
– Afbraak van vetten

Contra-indicaties zijn: kanker, zwangerschap, borstvoeding, pacemaker, hevige epilepsie, infecties, ontstekingen, nierfalen, metalen in/onder de huid op de plaats waar we behandelen.

Wij raden 3 tot 6 behandelingen aan per zone voor een gewenst resultaat. 
Er moeten minstens twee weken tussen de opeenvolgende behandeling zitten.

Ja. Als je je resultaat hebt behaald na een aantal sessies, is dit ook blijvend zolang je op stabiel gewicht blijft. 

Het is natuurlijk wel aangeraden om jaarlijks 1 onderhoudssessie te doen, zo ben je zeker dat het resultaat mooi blijft.

Je mag 2uur voor en na de behandeling NIET eten.
Ook is het raadzaam dat je niet vlak VOOR de behandeling gaat sporten.

ONZE OPTIES:

Cryolipolyse voor het lichaam
Vetcellen bevriezen op elke zone van het lichaam. Je ziet meteen resultaat en centimeterverlies. Gedurende 14 dagen na de behandeling zullen de dode vetcellen op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd. Vanaf twee weken na de behandeling zijn de resultaten zichtbaar van de behandeling.

Cryolipolyse voor de dubbele kin
Vetcellen bevriezen om de “dubbele kin” weg te werken en de kaaklijn meer te contouren. De vetcellen worden vernietigd door de specifieke koude temperaturen. Binnen twee weken zijn de beste resultaten zichtbaar van de behandeling