CRYOSTAR CRYOLIPOLYSE

WAT IS CRYOSTAR?

De CryoStar maakt het mogelijk om op vrijwel het gehele lichaam vet te verwijderen. Behandelingen zijn pijnloos, veilig en geven direct resultaat. Binnen twee weken na een behandeling worden vetcellen op natuurlijke wijze afgevoerd.

Naast vet verwijderen is de CryoStar enorm effectief gebleken om de huid te verstrakken en verstevigen. Kou stimuleert de aanmaak van huideigen bouwstoffen en ook cellulite kan zichtbaar worden verminderd.

FAQ

– 100% veilig & pijnloos
– Snelle resultaten
– Definitief vet verwijderen
– Huid verstevigen
– Strijkt cellulite glad
– Compleet natuurlijke wijze (niet invasief)
– Afbraak van vetten

Contra-indicaties zijn: kanker, zwangerschap, borstvoeding, pacemaker, hevige epilepsie, infecties, ontstekingen, nierfalen, metalen in/onder de huid op de plaats waar we behandelen.

Wij raden 3 tot 6 behandelingen aan per zone voor een gewenst resultaat. 
Bij het bevriezen van vet “CryoSlimming” (dus ook voor de kin) moeten er minstens twee weken tussen de opeenvolgende behandeling zitten.

CryoSlimming
Ja. Als je je resultaat hebt behaald na een aantal sessies, is dit ook blijvend zolang je op STABIEL GEWICHT blijft. 
Het is natuurlijk wel aangeraden om jaarlijks 1 onderhoudssessie te doen, zo ben je zeker dat het resultaat mooi blijft.

CryoToning
Huidverslapping en cellulitis zijn hormonaal, daarom raden we aan om het 
1x per maand te onderhouden. Zo blijf je je resultaat mooi behouden. 

Je mag 2uur voor en na de behandeling NIET eten.
Ook is het raadzaam dat je niet vlak VOOR de behandeling gaat sporten.

ONZE OPTIES:

CryoStar Slimming 
Vetcellen bevriezen. De vetcellen worden vernietigd door de specifieke koude temperaturen. Door de koude, gaan de vetcellen al dadelijk krimpen. Het krimpen van de cellen zorgt voor een natuurlijk geprogrammeerde celdood. Je ziet meteen resultaat en centimeterverlies. Gedurende 14 dagen na de behandeling zullen de dode vetcellen op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd. Binnen twee weken zijn de beste resultaten zichtbaar van de behandeling. 

CryoStar Toning 
Zeg gedag tegen een slappe huid. Koude temperaturen verwijden de bloedaders en zorgen voor een toename van de zuurstoftoevoer. Dit verhoogt de collageen productie, wat ook cellulite kapot maakt en je huid verstevigt. Je blijft achter met een gladde, strakke huid.

CryoStar Slimming Kin 
Vetcellen bevriezen om de “dubbele kin” weg te werken en de kaaklijn meer te contouren. De vetcellen worden vernietigd door de specifieke koude temperaturen. Binnen twee weken zijn de beste resultaten zichtbaar van de behandeling

CryoStar Facelift
Naast lichaamsbehandelingen biedt CryoSkin de revolutionaire natural facelift. De koude heeft een tweeledige functie: Het verbetert het de bindweefselmatrix. Ook werkt koude door op fibroblasten, welke nieuw collageen en elastine aanmaken. Dit zorgt voor een frissere & jongere uitstraling van de huid.