Ga naar de inhoud

cryolipolyse

wat is het

CRYO = koud
LIPO = lipiden (vetten)
LYSE = elminatie

Cryolipolyse is een nieuwe technologie die plaatselijk vet behandelt door het te bevriezen. Het cryolipolyse-apparaat maakt gebruik van zuigkracht om het vetweefsel van de andere weefsels te scheiden. Vervolgens koelt het het plaatselijke overtollige vet ongeveer 60 minuten af tot -10°C.

Met de IceSlim IV gaan we op vrijwel het gehele lichaam vet kunnen verwijderen. Behandelingen zijn pijnloos,  veilig en geven snel resultaat.

Ontdek cryolipolyse opnieuw met IceSlim IV en zijn geavanceerde technologie. Deze bekende techniek voor het vernietigen van vet met behulp van kou, bestaat uit het kristalliseren van vet in vetcellen (adipocyten) om deze cellen te vernietigen (apoptose). Maar ons apparaat gaat nog verder en biedt je nog meer effectiviteit door 2 technologische innovaties te combineren:

1. Hot-cold alternation waarmee het gebied kan worden voorbereid door het vet vloeibaar te maken zodat het later gemakkelijker kan worden bevroren. Dit maakt het mogelijk om op alle morfologieën in te werken.

2. Een driedimensionaal 360° koeloppervlak dat ongeëvenaarde kracht en efficiëntie biedt tot -10°C over het hele zuigoppervlak, waardoor zelfs de diepste vetophopingen worden aangepakt.

faq

Dit is afhankelijk per persoon. Er zijn gemiddeld 3 behandelingen nodig met een tussenpauze van 6 tot 8 weken.

Na ongeveer 3 maanden zijn de resultaten gewoonlijk het best zichtbaar.

Je kan tijdens de sessie gewoon een uurtje ontspannen, surfen, iets lezen… Tijdens de behandeling kan je in het begin een trekkend gevoel ervaren omdat het gebied vacuüm wordt gezogen. Eerst wordt het gebied enkele minuten opgewarmd om vervolgens gericht te koelen. Na enkele minuten wordt de behandeling als volledig pijnloos ervaren. Dit komt omdat de kou verdovend werkt.

Een behandeling duurt 60 minuten. Ook als je meerdere plaatsingen boekt, duurt de behandeling 60 minuten.

Net na de behandeling kan de huid wat rood zijn, met eventueel wat bloeduitstortingen. De zone kan ook even tintelen of gevoelloos zijn. Dit is heel normaal en verdwijnt allemaal snel.

Wij adviseren voor optimaal en langer resultaat aangepaste producten voor thuisgebruik.
Drink voldoende water: +- 2 liter per dag.
Wij adviseren om onmiddellijk na de behandeling minstens een half uur te bewegen (wandelen, lopen, fietsen,…). 
Ter ondersteuning van het resultaat is het volgen van een gezond voedingspatroon van belang.

(huid)kanker, zwangerschap en borstvoeding, open wonden, infecties, patiënten met pacemaker, diabetes patiënten, patiënten met geschiedenis van hartproblemen of epilepsie, nierfalen, metalen prothesen in de buurt op het te behandelen gebied, bloedziekten.

voor en na