LUMI8 LED THERAPIE

Huidverbetering dankzij Lumi8 LED-licht
De Lumi8 LED is een handsfree, CE medisch goedgekeurd intens LED-licht, voor de huidverbetering van alle huidtypen.
Jarenlang onderzoek heeft namelijk aangetoond dat LED-lichttherapie de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert.

Power Wave Cycle Patent
De ‘Power Wave Cycle’ is een gepatenteerde Lumi8-technologie die voor nog betere resultaten zorgt. Dit maakt onze Lumi8 een uniek. Door een pulse-cylcus zal de huid constant stimulaties krijgen zodat deze gewoon wordt aan de lichtenergie. Bij andere systemen, zonder deze pulse-cyclus, verminderen de resultaten na verscheidene behandelingen. De huid wordt gewoon aan de blootstelling van het licht waardoor de huidcellen de verschillende stimulaties weerstaan. Lumi8 overwint dit natuurlijk verschijnsel door middel van geprogrammeerde, willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit bij elke behandeling.

Alle comfort en veiligheid
In tegenstelling tot zoveel andere esthetische behandelingen die worden aangeboden vandaag, is LED-lichttherapie uniek omdat de behandeling niet enkel volledig comfortabel is maar bovendien ontspannend werkt. LED-lichttherapie is één van de weinige technologieën waarbij u geen neveneffecten hebt. Er is geen herstelperiode nodig en u stapt buiten met een gevoel van welzijn en ontspanning.  

Het toestel is gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van:
– acne, onzuiverheden
– vergrote poriën
– rimpels en fijne lijntjes
– doffe teint
– couperose
– pigmentvlekken
– energieboost
– littekens, striemen
– wondgenezing