LPG ERGOLIFT

 WAT IS LPG ERGOLIFT?

De gemotoriseerde kleppen werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijke synthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor jeugdigheid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.


WAT DOET LPG ERGOLIFT?

DE RIMPELS VULLEN
De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen.

DE TEINT VERHELDEREN
Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

DE HUID VERSTEVIGEN
De huid verliest haar stevigheid en verzakt. De gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.

VEELGESTELDE VRAGEN

– Rimpels opvullen
– Teint verhelderen
– Huid verstevigen

Contra-indicaties zijn: kanker, infecties, ontstekingen, het gebruik van bloedverdunners, bloedziekten en trombose.

Wij adviseren voor het beste resultaat een intensieve kuur van 10 tot 15 sessies. 
Het beste resultaat behaal je als je 2x per week kan komen.

Minstens 1x per maand onderhouden.