Definitieve Ontharing

  • Pijnloos
  • Bewezen veilig
  • Alle huidtypes
  • Het hele jaar door
Gepatenteerde SHR technologie maakt het verschil.
Alma Beauty REMOVE™ biedt de veiligste en meest effectieve oplossing voor haarverwijdering, gebaseerd op vooruitlopende technologie. Wij behandelen alle huidtinten en het breedste scala van haartypes, 365 dagen per jaar. De behandeling is pijnloos, snel, comfortabel en biedt u de prachtige, zijdezachte gladde huid waar u van droomt.

Alma Lasers™ is een betrouwbare wereldleider in de medisch esthetische sector met bewezen klinische successen, een onberispelijk veiligheidsrecord en hoogwaardige technologie.

Werkwijze

1. Intake gesprek
Voordat de eerste behandeling van start gaat, voeren wij een intake gesprek met u. In dit gesprek word u toegelicht hoe de ALMA Beauty Remove™ werkt en wat de voorwaarden zijn. We stellen samen een behandelingsprotocol op, rekeninghoudend met uw specifieke wensen.

2. Voorbereiding
Op de dag van de eerste behandeling dient het te behandelen gebied schoon en geschoren te zijn. (Voor en tijdens de behandelingskuur mag u niet waxen/epileren, hierdoor wordt het haarzakje uitgetrokken en kan dit niet effectief verwijderd worden!

3. Voorbereiding
Men heeft gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Dit is afhankelijk van persoon tot persoon. Daarom bieden wij ook pakketten aan van 5 + 2 gratis.

4. Na Behandeling
Na de behandeling smeren wij een verzachtende crème. Als uw behandelingskuur is afgelopen raden wij aan om jaarlijks één
onderhoudsbeurt te nemen.

pic_1

pic_1